Haz clic abajo para iniciar el traductor, sin límite y sin coste.

Traductor en Català Online

Un traductor en català és tot el que necessiteu per a aprendre i millorar l’idioma, a més de per a crear un text completament perfecte, sense errades ortogràfiques. Si ja és normal fer errades ortogràfiques en castellà, ho és encara més comú en una llengua estrangera com ho és el catalan. Tot i que hi ha molta gent que ho domina a la perfecció, mai no sobra revisar un text abans d’enviar-lo per si de cas se t’ha escapat alguna descurança. A més a més, és una forma d’assegurar-se d’estar escrivint correctament per a aquelles persones que estan aprenent la llengua o no l’empren bé. Així, milloren el seu nivell de l’idioma gràcies als suggeriments del traductor. Una eina imprescindible en ambdós casos, gratuïta i senzilla d’utilitzar que millorarà els teus textos i el seu ús de la llengua en si.

Avantatges d’un traductor online en Català

Bandera-del-traductor-catala-Traductor-catala-en-liniaI inclús si molta gent creu que els avantatges d’un traductor en català no són moltes, en realitat sí que ho són. Fer servir aquesta eina té una infinitat d’avantatges que fan que emprar un traductor pagui més la pena que qualsevol tipus de text que necessiti escriure. A més a més, el nostre traductor està aprovat per la Universitat de Barcelona i moltes altres universitats d’Espanya i Amèrica Llatina. Entre les més importants, es troben els següents:

 1. L’ús del traductor en catalan no suposa cap cost.
 2. Vostè obté correccions ortogràfiques i gramaticals a l’instant.
 3. La traducció es du a terme en qüestió de segons, sense esperes.
 4. Proporciona una ajuda per a l’aprenentatge i la pràctica de la llengua.
 5. Li permet traduir textos de gran extensió d’una manera correcta.
 6. El traductor es troba disponible per al seu ús des de qualsevol dispositiu.
 7. Permet estalviar temps, ja que no cal revisar el text o buscar paraules al diccionari.
 8. Té una gran varietat d’idiomes disponibles dins una mateixa eina.

Simplicitat de la traducció

Com ho està sentint: traduir amb aquesta eina online, a més de pràctic, és més senzill del que vostè s’imagina. Es necessiten tan sols uns segons per traduir textos curts i també llargs, de més de 1000 paraules. El seu ús és senzill: vostè haurà de copiar el text que desitja traduir dins del requadre, prémer el botó de traduir i esperar uns segons.

Després d’això, vorà la traducció a l’idioma seleccionat, entre els quals es troba el català, a la mateixa pàgina. Una vegada el text estigui traduït, podrà copiar-lo i enganxar-lo on vostè vulgui: el seu document de Word, una pàgina web, les vostres xarxes socials o en qualsevol altra part que vostè necessiti. A més, disposarà de diversos suggeriments al text en algunes ocasions per a que pugui triar el terme més adient al que vostè vol plasmar. Sense dubte, es tracta d’una eina més que eficient.

Disponibilitat les 24 hores

I açò és el millor de tot! Podrà emprar aquesta eina les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. No hi ha cap tipus de restricció, ni límit de cap mena. Conseqüentment, vostè podrà traduir textos de bell matí o fins i tot de matinada amb la mateixa efectivitat i qualitat de sempre. La realitat és que pocs serveis estan disponibles amb aquest horari. Els traductors clàssics disposen d’horaris d’oficina i un temps d’espera determinar per a tenir llest qualsevol tipus de text. En canvi, el traductor en catalan està disponible online per a qualsevol persona, on sigui i quan sigui.

Accessible des del seu ordinador i telèfon

Aquest eina de traducció en català, com no podia ésser d’altra manera, a més de disposar de la seva versió per a ordinador, també disposa d’una versió per a telèfon. Per aquest motiu, quan hi decideixi accedir des del seu dispositiu mòbil, la pàgina s’adaptarà a la seva pantalla per a que pugui fer-la servir de la mateixa forma. El funcionament és el mateix, i la velocitat, també. Es tracta d’una opció més que fa que pugui traduir textos i frases al moment des de qualsevol lloc: de camí a la feina, de viatge o fins i tot quasi sense que calgui encendre l’ordinador.

Gratuït i sense costos

Tal i com hem mencionat anteriorment, entre alguns dels avantatges del traductor, aquesta eina és totalment gratuïta i sense cap mena de cost. El servei no té lletra petita que vostè hagi de llegir, ni cap tipus de subscripció o prova inicial gratuïta.  El traductor en català ha sigut creat per ajudar a tots els qui necessitin una traducció, ja sigui per motius laborals o personals. Per això, no tenim cap intenció de que el servei comportar cap tipus de cost, ni ara ni en un futur. Podrà fer-lo servir ràpidament i gratis tantes vegades com vulgui!

El millor traductor català-castellà gratuït

Una de les opcions de llengües que podrà trobar en aquesta eina és la de català-castellà. Aquest fet implica que podrà traduir del catalan al castellà en qualsevol moment i d’una forma 100% efectiva. De la mateixa forma, també és disponible l’opció de traducció castellà català, de manera que el podrà tenir llest en qüestió de segons, sigui el que sigui el que necessiti en aquestes dues llengües. Els experts en la matèria han estat treballant molt per a seleccionar els millors mots, expressions i altres dimensions de cada idioma per a oferir-li traduccions professionals. Vostè només haurà de triar entre català-castellà o castellà-catalan, copiar el text i esperar uns segons.

Opcions del traductor en catalan

Les opcions del traductor són molt bàsiques: traduir i ajudar a millorar l’escriptura i l’idioma en el que ha d’estar escrit el text. Encara que sembli que traduir amb un eina de traducció online no pot ajudar-te a aprendre res, això no és cert. S’aprèn una infinitat de mots, frases fetes i maneres de dir les coses llegint la traducció en la llengua seleccionada o triant el millor suggeriment en certes paraules. Per aquest motiu, el traductor en català, a més de complir la funció de traduir, pot ajudar-li a aprendre una llengua, millorar-la encara més i aprendre a escriure en ella d’una forma completament perfecta.

Traductor Català Castellà

Aquesta eina permet fer traduccions del catalan al castellà d’una manera molt professional per què pugui traduir un text o frases curtes en ambdós idiomes. També hi podrà traduir de castellà a català si necessita redactar alguna cosa en aquesta llengua.

No manquen opcions, i és això el que hem volgut oferir amb aquesta eina: una ajuda per a tots aquells que necessitin textos escrits amb una gramàtica correcta, ja sigui de català a castellà o en qualsevol altre idioma. Els tenim tots! Faci servir aquest eina de traducció si necessita ajuda amb el catalan, i no deixi passar l’oportunitat de realitzar un treball perfecte, d’aconseguir un notable als deures o de posar-te en contacte amb algú a qui vostè no entén a la perfecció.

Traducció Francès Castellà

El francès, a més d’ésser un idioma molt bonic d’escoltar, també ho és a l’hora d’escriure’l. Les traduccions fetes amb el traductor francès-castellà són molt freqüents, ja sigui per motius personals o laborals. És per això que aquesta opció no podria faltar aquí! Faci totes les traduccions que vulgui totalment gratis tant des del traductor francès-castellà com del traductor castellà-francès sempre que ho necessiti.

Les traduccions es realitzen amb molta cura i de manera molt professional. Per això, tots els usuaris es queden més que satisfets després del seu ús. No ho dubti i utilitzi aquest eina de traducció si necessita ajuda amb el francès, i no deixi l’oportunitat de realitzar un treball de deu, o d’aconseguir una bona nota en aqueix treball que li varen encarregar. A més, tindreu la possibilitat de parlar i conèixer gent de totes les parts del món.

Traduir Castellà Català

El catalan és la llengua de Catalunya, i és molt parlada a les Illes Balears i a la Comunitat Valenciana, però per a aquells que no són d’allí pot resultar molt complicat d’aprendre. Sigui d’on sigui, podrà traduir textos a aquest idioma quan vulgui, així com fer traduccions, gràcies al traductor castellà-català si l’interessa escriure alguna cosa a l’idioma més emprat del món.

El millor de tot és que pocs traductors ofereixen aquest servei de traducció de castellà a català. És per aquest motiu que hem volgut ésser els pioners i no només oferir-te aquesta possibilitat, sinó també fer-ho amb una qualitat que no deixarà indiferent a ningú. Pensaran fins i tot que vostè és nadiu, i podrà aprendre ràpidament els conceptes bàsics de la llengua. Emprar aquest traducció li donarà una possibilitat d’aconseguir un notable als seus deures, posar-se en contacte amb una persona de fora a la qual vostè no entén o aconseguir aqueix treball que tant desitjava. Si necessita ajuda amb el catalan, aquest és el lloc indicat!

Traductor Anglès Català

Encara que aquestes llengües puguin parèixer-se, en realitat són molt diferents. Per això, per a fer qualsevol traducció des del traductor anglès català, el millor és emprar una eina com aquesta. Les regles gramaticals d’ambdues llengües, a més d’ésser totalment contràries, són prou difícils d’aprendre si vostè no és nadiu, però no pateixi: el traductor pot fer-ho tot per vostè en pocs segons.

Tradueix textos, missatges o fins i tot frases al traductor Catalan-Anglès per emprar-les o enviar-les a qualsevol lloc. No ho dubti i faci servir aquest traducció si necessita ajuda amb l’anglès. No deixi de parlar amb aquell noi o noia que tant li va agradar, ni deixi passar l’oportunitat d’obtenir aqueix treball que us dona uns diners extra. Utilitzi el traductor sense por cada vegada que ho necessiti, l’hem creat per a això!

Traducció Alemany Català

Si necessita usar el traductor alemany català per a la feina o per a comunicar-se amb alguna persona d’allà, tenim la solució! Aquest eina de traducció disposa de moltes llengües, l’alemany entre elles. Sabem que escriure aquest idioma no és gens senzill, però nosaltres li ho posem fàcil.

Vostè pot fer traduccions des del traductor alemany catalan o català-alemany des de qualsevol part del món enganxant el text al nostre traductor i esperant uns pocs segons. La nostra traducció és 100% fiable i professional, i està llesta per a fer-la servir on més la necessiti. Si precisa ajuda amb l’alemany, tenim la solució! Emprar aquest traductor li donarà la possibilitat d’aconseguir un notable en aqueixos deures tan complicats que li varen donar, posar-se en contacte amb alemanys o aconseguir aquell treball que vostè tant desitja.

Traduir Gallec Català

Aquesta llengua del nord d’Espanya és, sens dubte, molt difícil d’entendre si no s’és originari de la regió. Tanmateix, això no vol dir que no pugui escriure textos en ella, ja que, amb el traductor gallec-catalan, vostè podrà escriure qualsevol cosa en aquesta llengua i passar per un més del grup. És possible emprar un traductor gallec-català, o bé un català-gallec, amb aquesta eina totalment gratuïta i eficaç. Si mai n’has emprat una, a què estàs esperant?

En tan sols uns minuts, pots tenir traduccions de milers de paraules escrites amb una gramàtica correcta i sense faltes d’ortografia. No ho pensi més i empre aquest eina de traducció  si necessita ajuda amb el gallec. No deixi passar l’oportunitat de realitzar un treball perfecte, d’aconseguir una traducció exacta i fiable. A més a més, tindrà la possibilitat de parlar i conèixer gent d’allà quan hi vagi de viatge, ja que traduint s’aprèn molt sobre l’idioma.

Traductor Portuguès Català

Si vostè necessita un traductor catalan-portuguès o portuguès català, és al lloc indicat. Ja sigui perquè necessita traduir un treball, o perquè ho necessita per a la feina, el traductor català-portuguès pot ajudar-li amb tot allò que necessiti.

Hem treballat amb la màxima professionalitat per a aconseguir traduir totes les paraules i expressions de l’idioma per a posar-los a disposició de qui les necessiti. No pateixi per això: la traducció quedarà igual de bé que la d’un professional de la traducció. A més, la nostra eina de traducció de catalan a portuguès és completament gratuïta i instantània. Es pot demanar-hi més?

Utilitzi aquest eina de traducció si necessita ajuda amb el portuguès i no deixi passar l’oportunitat de realitzar un treball de 10 o de tenir la possibilitat de posar-se en contacte amb persones a les qui no entén a la perfecció. A més, quan decideixi fer un viatge, notarà com la seva comprensió fins i tot ha millorat. Tot són avantatges!

Traducció Llatí catalan

Aquesta eina permet fer traduccions amb el nostre traducció llatí català de la manera més professional possible per a traduir un text o petites frases en ambdós idiomes. També podrà traduir des del traductor catalan-llatí si necessita redactar alguna cosa en aqueixa llengua.

Les opcions són àmplies, i això hem és el que hem volgut oferir-li amb aquesta eina: una ajuda per totes aquelles persones que necessiten textos traduïts correctament, ja sigui de català a llatí o a qualsevol altre idioma. Ací vostè pot trobar-los tots! Si necessita ajuda amb el llatí, faci servir la nostra eina. No deixi que li donen un suspens pel seu treball i vagi a pel 10. A més, el seu coneixement de la llengua millorarà moltíssim, inclús sense haver d’anar a classes particulars.

Traduir Rus Català

Aquesta llengua és, sense dubte, molt difícil d’entendre i aprendre. Tanmateix, això no vol dir que vostè no pugui redactar un text en aquest idioma, ja que el traductor català-rus s’ha creat precisament per a aquest fi. Gràcies al eina de traducció catalan-rus, podrà realitzar la traducció de qualsevol text des de qualsevol idioma i obtenir un resultat perfecte. És possible emprar un traductor català-rus, o també rus catalan, mitjançant aquesta eina gratuïta i eficaç. Si vostè mai ha emprat una i no sap com funciona, no pateixi: el seu ús és més senzill del que vostè creu.

En tan sols uns minuts, vostè pot tenir la traducció exacta de milers de paraules gramaticalment correctes i escrites sense faltes d’ortografia. Faci servir aquest eina de traducció si necessita ajuda amb el rus i no deixi passar l’oportunitat de posar-se en contacte amb algú d’allà o de traduir aqueix text que sempre ha volgut entendre. A més a més, quan decideixi fer un viatge a Rússia, vostè veurà que s’entén millor amb la gent local.

Traductor Japonès Català

Si necessita utilitzar aquest eina de traducció catalan-japonès a la feina o per a comunicar-se amb alguna persona d’allà, té la solució al davant seu! Aquesta eina disposa de moltes llengües, i el japonès no hi podia faltar. Escriure en aquesta llengua no és gens senzill, i per a alguns és fins i tot impossible.

Per això, li ho posem fàcil! Vostè pot fer traduccions des d’una traducció català-japonès o japonès catalan des de qualsevol indret al món solament enganxant el text a la pàgina i esperant un parell de segons.

La traducció és 100% fiable, i està llesta per a emprar on millor li vinga. Empri aquest traductor si necessita ajuda amb el japonès i no deixi passar l’oportunitat de realitzar un treball excel·lent, obtenir un 10 en aqueixos deures que li donaren o tenir la possibilitat de parlar amb alguna persona del país. Aquesta eina li ajudarà amb tot això!

Traducció Turc Català

El turc, a més d’ésser una llengua que per a molts sona bonic, pot resultar un tant difícil de comprendre. Les traduccions des del traductor català-turc s’empren molt a sovint, ja sigui per motius personals o laborals.

Deixar passar una oportunitat laboral per no conèixer l’idioma seria una pena. És per això que aquesta opció és per a vostè! Faci totes les traduccions que vulgui de forma gratuïta tant des del traductor català-turc com turc català sempre que vulgui i ho necessiti. Les traduccions es realitzen de manera molt dedicada i professional, i per aquest motiu, tots els usuaris queden molt satisfets.

Utilitzar aquest traductor pot resultar més útil del que vostè creu. Si necessita ajuda amb el turc, no ho pensi més. Tindrà la possibilitat de realitzar aqueixa tasca complicada en tan sols uns segons, o posar-te en contacte amb algú del país i mantenir una conversa fluida. A més, quan vostè viatgi allà, notarà com la seva comprensió ha millorat.

Traduir Xinès Català

El xinès és una llengua molt parlada al món, però pot resultar molt complicada d’aprendre per a aquells que no són d’allà. Per aquesta raó, traduir a i des d’aquest idioma esdevé una fita impossible. Nogensmenys, no importa d’on sigui vostè: podrà traduir textos a  aquesta llengua quan vostè vulgui, igual que fer traduccions mitjançant el traductor catalan-xinès si l’interessa escriure alguna cosa en l’idioma més emprat del món.

El millor de tot és que poques eines d’internet ofereixen aquest servei de traducció català-xinès, i per això som els primers en oferir la possibilitat de traduir aquest idioma tan complicat, amb uns resultats de qualitat que no li deixaran indiferent.

Fins i tot es pensaran que vostè és d’allà, i podrà aprendre ràpidament els conceptes bàsics de la llengua. Emprar aquest eina de traducció pot suposar més eficient del que vostè creu. Si necessita ajuda amb el xinès, aquesta és la seva eina. Vostè té la possibilitat de dur a terme tasques complicades en aquest idioma en tan sols uns segons, a més de poder posar-se en contacte amb gent d’allà i compartir vivències.

Traductor Romanès Català

Si vostè està en busca d’una traducció català-romanès o romanès català, es troba al lloc idoni. Ja sigui perquè necessita traduir un text personal, els seus deures o per a la seva feina, el traductor catalan-romanès pot ajudar-li amb el que vostè necessiti, per difícil que sembli l’idioma.

El nostre equip ha treballat durant molt de temps d’una manera professional per a aconseguir traduir totes les paraules i expressions de la llengua i poder posar-les al seu abast. No pateixi, la traducció quedarà exactament com vostè ho desitja, com si l’haguera feta un professional de la traducció amb llicència.

A més, en aquesta ocasió, l’eina per a traduir del català al romanès és completament gratuïta i instantània. Què més es pot demanar? Faci servir aquest traductor si necessita ajuda amb el romanès sense pensar-s’ho dues vegades. Tindrà la possibilitat de realitzar tasques complicades en qüestió de segons copiant i enganxant, aprofitar aqueixa oportunitat de treball que va trobar i sobre la qual vostè no tenia massa seguretat, o fins i tot posar-se en contacte amb gent d’allà i mantindré una conversa fluïda.

Molts més idiomes per a traduir

Vet aquí una llista de totes les llengües en les que es poden fer traduccions amb el nostre eina de traducció gratuït de catalan:

 • Traduir Albanès Català;
 • Traducció Alemany Català;
 • Traductor Anglès Català;
 • Traduir Àrab Català;
 • Traducció Basc Català;
 • Traductor Bielorús Català;
 • Traduir Búlgar Català;
 • Traducció Castellà Català;
 • Traductor Coreà Català;
 • Traduir Croata Català;
 • Traducció Danès Català;
 • Traductor Eslovac Català;
 • Traduir Estonià Català;
 • Traducció Finès Català;
 • Traductor Francès Català;
 • Traduir Gallec Català;
 • Traducció Grec Català;
 • Traductor Hebreu Català;
 • Traduir Hindi Català;
 • Traducció Holandès Català;
 • Traductor Hongarès Català;
 • Traduir Indonesi Català;
 • Traducció Italià Català;
 • Traductor Japonès Català;
 • Traduir Llatí Català;
 • Traducció Lituà Català;
 • Traductor Noruec Català;
 • Traduir Polonès Català;
 • Traducció Portuguès Català;
 • Traductor Romanès Català;
 • Traduir Rus Català;
 • Traducció Serbi Català;
 • Traductor Suec Català;
 • Traduir Tailandès Català;
 • Traducció Turc Català;
 • Traductor Txec Català;
 • Traduir Ucraïnès Català;
 • Traducció Vietnamita Català;
 • Traductor Xinès Catal.

Tradueixi qualsevol text

Sí, tal qual ho està sentint: podrà traduir missatges, textos, frases, projectes, esquemes, cançons, llibres i una infinitat de documents més amb aquesta eina. No importa si el text per a traduir és curt o llarg, ja que el traductor en català podrà traduir tot en qüestió de segons, sense importar el seu nombre de paraules.

La nostra eina va néixer amb la finalitat d’ajudar a tots aquells que necessiten traduir alguna cosa, independentment del text que sigui i independentment del lloc on es vagi a emprar després. Aquest eina de traducció és útil per a:

 • Estudiants que necessiten traduir treballs i projectes;
 • Persones que desitgen aprendre algunes llengües pel seu compte;
 • Empreses internacionals que necessiten traduir textos per a ampliar el seu mercat;
 • Persones que vulguin estar en contacte amb alguna persona d’altre país i enviar-li missatges;
 • Treballadors que han començat a treballar en una empresa en la que necessiten emprar diversos idiomes.

Per aquestes raons, tant si vostè es troba en alguna de les situacions descrites dalt com si només vol emprar-lo per un altre motiu que no hi aparegui mencionat, ho podrà emprar sense compromís i de manera gratuïta i il·limitada. No ho dubti i tradueixi el que vulgui!

Traductor de currículums (CVs)

Tot el món sap de la importància de la primera impressió, oi que si? En aquest sentit, el currículum és la carta de presentació que, a l’hora de cercar feina, farà que tinguem o no una nova oportunitat laboral. Un simple paper farà que la persona que llegeixi el document tingui una impressió o una altra sobre nosaltres, i és un element clau en el procés de selecció del nou candidat.

Per això, és important que estigui redactat a la perfecció, a més d’incloure informació útil i interessant. No importa a quina empresa l’enviï: vostè podrà emprar el traductor de textos per a traduir el seu currículum (CV) a qualsevol idioma sense cap falta d’ortografia, i així no perdre l’oportunitat de canviar la seva vida, ja que tothom sap que les faltes d’ortografia poden fer fora automàticament un candidat de la llista de possibles empleats.

 • Si vostè necessita un currículum o CV en català per a una empresa internacional, podrà fer servir el traductor en català de què disposem, el qual, a més de professional, és gratuït i instantani.
 • Si vostè ha vist alguna frase o CV bo en un altre idioma i vol incloure’l al seu però no sap cóm fer-ho, pot emprar el traductor de textos i influir el resultat en el seu document.

Utilitzi el traductor Català-Castellà o seleccioni qualsevol altra llengua disponible de les que disposem (les tenim quasi totes), i destaqui de la resta de candidats!

Traductor de correus electrònics

Els correus electrònics, també coneguts com emails, són en molts casos una cosa quotidiana. I és que hi ha molts treballs en els que és indispensable comunicar-se mitjançant aquesta eina de missatgeria.

És important escriure’ls bé per a comunicar-se internament amb la resta de departaments de la seva empresa, però encara ho és més quan vostè ha de comunicar-se amb els seus clients. Per això, per a traduir emails, el millor és fer servir el traductor en catalan adequat, i aquí el tenim!

Vostè podrà emprar el traductor de textos per a escriure qualsevol correu electrònic, independentment de la seva longitud o complexitat. La traducció sempre serà perfecta! No importa si ha de traduir-los del castellà al català o vice versa: aquesta eina gratuïta podrà ajudar-li a fer-ho el millor possible. Vostè no haurà de dubtar ni de revisar el seu text paraula per paraula. En qüestió de segons, vostè tindrà el seu correu electrònic llest per a enviar simplement copiant i enganxant-lo.

Vist així, per què negar-se a emprar una eina tan útil? Hi ha poques eines online gratuïtes i efectives; per això destaquem del rest per molt. Tradueixi tot allò que desitgi quan vulgui, sense cap cost i amb confiança, amb el nostre eina de traducció en català aquí mateix.

Traductor de cançons

De segur que, més d’una vegada, vostè ha volgut saber traduir el text d’una cançó en particular per a conèixer-ne el significat. Doncs bé: amb el traductor de textos, podrà traduir tota mena de cançons, independentment de la seva quantitat de paraules i de cóm de difícil sigui.

En qüestió de segons, tindrà la traducció de la cançó que li agradi a l’idioma que vostè vulgui. Així de ràpid i senzill. Amb el traductor català-castellà, pot conèixer el significat de certes cançons que de vegades poden sonar d’una forma i tenir un significat completament diferent. No importa si és massa llarga o si la lletra és un tant complicada, conté paraules abreviades o d’un dialecte específic. Amb el traductor en catalan, vostè tindrà la traducció de totes les cançons que vulgui de manera gratuïta i il·limitada.

Traductor de treballs

El traductor de text s’empra a sovint per a traduir treballs, ja sigui d’universitat o per a una empresa per a la qual treballes. Qualsevol tipus de treball que vostè hagi de fer, independentment de la llengua en què estigui escrit, es pot traduir aquí sense cap problema. Vostè podrà tenir el seu treball llest i traduït en qüestió de segons i de manera professional.

No cal contractar un traductor titulat i gastar un fum de diners per a aconseguir-ho. El nostre eina de traducció en català s’ha creat amb eines més que professionals per a donar-li un resultat precís i fiable al 100%. No perquè sigui una eina gratuïta vol dir que sigui menys efectiva o professional. La nostra finalitat és ajudar, i gràcies a l’ús d’usuaris com vostè, podem generar ingressos a la nostra pàgina, encara que el servei sigui gratuït.

Que el seu treball estigui ben traduït amb el traductor de text i que vostè es quedi satisfet és la nostra finalitat i la nostra major satisfacció. Per aquesta raó, no li doni més voltes: obri el traductor catalan-castellà, copiï el text del seu treball i copiï la traducció al tornar al seu document. En quin idioma? Això li correspon seleccionar a vostè, ja que aquesta eina disposa de molts idiomes per a que no en trobi a faltar cap.

Necessita ajuda? Contacte amb nosaltres

Si vostè té cap problema relacionat amb l’ús de la pàgina o algun dubte sobre l’ús del traductor en catalan, li podem ajudar. Desitgem rebre el més aviat possible qualsevol informació relacionada amb qualsevol problema que hagi trobat i que afecti a l’ús d’aquesta eina.